Termékajánló
Hírek
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Faliszéf

Főkategória >Faliszéf

Fali páncélszekrény, faliszéf, profi megoldás értékei biztonságba helyezésére. Hívjon minket bizalommal telefonon: 06 1 466 0406A fali páncélszekrények nyújtják a legmagasabb mechanikai védelmet.
Mivel a fali páncélszekrény értéktárolók a falba kerülnek beépítésre, így elég kicsi a fali páncélszekrény eltulajdonításának esélye. Egy fali páncélszekrény falból történő kihúzás ellen védett, így ez az egyetlen típus mely a falba biztonságosan beépíthető. A fali páncélszekrény előlapja a legellenállóbb, mivel ez az egyetlen hozzáférhető része az értéktárolónak. A beépítéskor kiemelten fontos odafigyelni a beépítés, tehát a betonozás minőségére, mely meghatározza a MABISZ besorolási kategóriát is. Fali páncélszekrény vásárlásakor a duplatollú kulcsos zárszerkezeteket (vagy ilyen vésznyitási megoldással rendelkező elektronikus számzárat) ajánljuk, ezen megoldások nagy biztonságot nyújtanak Önnek és kényelmes használatot biztosítanak értékei trezorba helyezésekor.
Válasszon fali páncélszekrény szortimentünkből, ha értékeit és iratait az egyik legnagyobb biztonságot adó termékben szeretné tudni.
A duplafalú felépítés, a megerősített zsanérozás és a felfúrás ellen védett zárszerkezet biztos védelmet nyújt az illetéktelen eltulajdonítás ellen.
Fali páncélszekrényeink tűz gátló peremmel vannak ellátva, melynek köszönhetően tűz elleni védelmet is nyújtanak értékeink, fontos irataink számára.
A fali páncélszekrények a bútorszéfekhez képest magasabb kockázatvállalási értékhatárral köthető bíztosítás. Minden fali páncélszekrény rendelkezik élő MABISZ minősítéssel, tartalmukra biztosítás köthető. Egyes modellek külön zárható belső trezorral is rendelkeznek, mely a fali páncélszekrények által nyújtott magas fokú biztonságot tovább növeli.
A fali páncélszekrények első osztályú, nagy pontosságú zárszerkezettel rendelkeznek. A páncélszekrényekhez választható kulcsos, mechanikus vagy elektronikus biztonsági zár, illetve ezek kombinációi.
Általános biztosítói elvárás minden 1000 kg alatti értéktároló rögzítése. A fali páncélszekrény minden esetben elő van készíve a rögzítéshez.

Webáruház készítés