Termékajánló
Hírek
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hírek

2012.03.12 13:54
Mi is az a DATASZÉF ?

Adathordozók tárolása (Data széfek) 

Burg Wächter
Comsafe
Format Tresor
GST Tresor
Polaszek
Promet
Rottner Tresor
Royal Safe
Sentry Safe
Sistec
Technomax
Wertheim 

Adathordozók (mágnesszalagok, DVD-k, merevlemezek) biztonságos tárolása tűztől, lopástól védve.


A Data széfek adattárolók tárolására szolgálnak. Adattárolók tárolása során a lopás elleni védelem mellett kiemelt fontosságú a tűz elleni védelem is. A mágneses adattárolók a papírnál is érzékenyebbek a hőre, tűz esetén már alacsonyabb hőfokon is bekövetkezhet az adatvesztés, mivel a mágneses elven tárolt adatok hő hatására törlődnek. A Data széfek éppen emiatt többfalú szerkezettel és a rétegek között speciális hőszigetelő réteggel rendelkeznek. Az adathordozók számára 60 vagy 120 perc tűzvédelmet nyújtanak, megvédve a széfbe helyezett adattárolókat a károsodástól és adatvesztéstől.

Egyes termékeink pánikzárral rendelkeznek, mely az ajtó behajtása után automatikusan zárja a széfet, elkerülve a véletlenül vagy sietségből nyitva felejtett ajtóból származó kockázatot. A Data széfek kulcsos vagy elektronikus számkombinációs zárral vannak ellátva. Termékeink MABISZ általi minősítéssel rendelkeznek, tartalmukra szakszerű rögzítés esetén biztosítás köthető.


Válassza a minőségi Data széfeket, ha adathordozóit otthonában vagy az irodában az elérhető legnagyobb tűz és hő elleni védelemmel szeretné ellátni.

Webáruház készítés